"Power-Trubaduren"
Leion

Till den stadiga bastrumman och det rappa gitarrspelet kan festen börja! Leion skapar ett härligt drag, med hög intensitet och ett dansvänligt sväng. Man kan lätt bli lurad att tro att det är ett band och inte en trubadur som står på scenen. ”Power-trubaduren” var något som en kund myntade, som Leion själv tyckte passade väldigt bra!

Repertoaren har garanterat något för alla, oavsett smak och ålder. Från tidig rock n’ roll till modern house och pop. Däremellan ryms till exempel svensk visa, punk, irländsk folkmusik och hårdrock.

Tack Joakim, för ditt engagemang på min mans 50-årskalas! 🤩 Du var en klippa på festen och du förgyllde hela kvällen med mycket fin sång, musik och bra quiz. Du har en fantastisk förmåga att få alla i olika åldrar att trivas! 🎵🥂🍾🎶 Vi fick en oförglömlig kväll! ✨

Emma Herou

Helhetslösningar inklusive ljud & ljus

Med företaget Root Productions i ryggen leverarar Leion alltid helhetlösningar där ljud och ljus ingår, anpassat efter eventets karaktär och storlek. Oavsett typ av evenemang är det under kvällen också ofta någon som talar till gästerna – toastmaster på bröllopet, VD eller konfrencier på företagseventet. I Leions kvällspaket ingår trådlösa mikrofoner som kan användas i just detta ändamål. Eller kanske finns det någon gäst som vill och vågar sjunga en låt tillsammans med Leion?

Ljudsystemet heter RCF Evox 12. Det kanske bästa ljudsystemet på marknaden i att kombinera smidighet och styrka. De ger 1400W per stolpe och har varsin 15” baslåda. Basarna får dansgolvet att skaka och klarar en publik upp mot 500 personer. De är samtidigt relativt enkla att flytta runt på grund av den smarta konstruktionen och det går hyfsat snabbt att “rigga om” från ett rum till ett annat. Enklare ljus ingår dessutom, men de är mer stämningshöjare än ljusshow.

Företagsevent

Med Leions egna ord…

I över 10 år har jag spelat på kickoffer, fester, konferenser, mingel och andra typer av event för företags personal och kunder. Jag samarbetar också med flertalet event-byråer och konferensanläggningar. Med all min erfarenhet och stora passion för musik, kan ni vara trygga med att jag som trubadur kommer få fart på gästerna och att det blir en rolig kväll!

 

Allt vad gäller ljud och ljus ingår, det enda jag behöver är ett strömuttag. Dessutom har jag flertalet roliga musikquiz jag kan köra med gästerna utan extra kostnad, om det känns som en passande grej. I ryggen har jag företaget Root Productions AB som fakturerar efter utfört jobb. 

Vi anlitade Joakim Leion till våran firmafest och jag kan varmt rekommendera Leion som eran underhållare och trubadur. Han hade förmågan att anpassa musiken efter just våran smak och såg till att stämningen var på topp! Uppskattar verkligen att han spelade sålänge vi bara orkade. Leion är ett självklart alternativ för kommande evenemang!

Josef Elionsson, ES Markentreprenad

Bröllop

Bröllop kan vara de roligaste jobben. Det är en stor ära att få vara med på och bidra till er dag. Jag är er musiker för dagen men jag ser också till att det finns högtalare på rätt ställe, trådlösa mikrofoner att det är lounge-musik i bakgrunden när det passar och att allting fungerar smidigt.

 

Jag har spelat på bröllop i över 10 år och har sett mängder av olika bröllop – stora och pompösa, små och intima, traditionella, lantliga, borgliga vigslar, kyrkliga vigslar, bröllop på slott och bröllop på brudparets egen bakgård. De är alla fina och jag har lärt mig massor om vad som passar till olika typer av tillställningar. Under åren har jag jobbat fram två olika paket jag erbjuder vid bröllop. Dessa är kvällspaket och heldagspaket.

Heldagspaket

Heldagspaketet är det mest omfattande paketet jag erbjuder vid bröllop. Det är ett väldigt prisvärt och heltäckande paket som har uppskattats av väldigt många brudpar eftersom det täcker alla behov kring musik, ljud och närliggande service. Kvällsshowen och vigselspelningen är mina huvudnummer, men eftersom jag ändå är på plats erbjuder jag desto mer som ett mervärde.

Heldagspaketet inkluderar…

Kvällspaket

För att hålla det lite enkelt kan jag förklara kvällspaketet som att det inkluderar allting som heldagspaketet erbjuder med skillnaden att jag inte är med på vigseln. Detta är därför ett billigare alternativ, eller ett alternativ som passar om till exempel någon av gästerna sjunger på vigseln. En fördel med detta paket är också att jag är färdig för att underhålla till minglet så fort vigseln är avklarad och ni sagt ja till varandra.

Priser, bokning & frågor

För offert och bokning eller för att få svar på övriga frågor kontakta Joakim och Root Productions.

Kan varmt rekommendera Joakim att spela på bröllop. När vi gifte oss så spelade han två akustiska låtar med endast gitarr och levererade en otrolig känsla och värme. Fantastisk röst! Tack!

Erica Carlsson

Privata fester

Givetvis spelar jag även på privata fester. Sommarfester, födelsedagar, midsommarfiranden… Vad det än handlar om så kan ni känna er trygga med att jag som er trubadur skapar en härlig stämning med min musik och får fart på folket.

 

I mitt paketpris, som inkluderar ljud och ljus, ingår även musikquiz jag erbjuder om det känns som en passande och rolig grej. Jag spelar och sjunger gärna karaoke tillsammans med gästerna. Två trådlösa mikrofoner finns som kan användas både i det syftet eller som talarmikrofoner. När jag inte spelar ser jag till att passande musik spelas på en bra volym i högtalarna.

 

Jag är så nöjd att Joakim spelade på min överraskningsfest för Marcus. Han spelar och sjunger såå bra. Han spela nåt som passa alla. Tack ännu en gång för en toppen spelning!

Emelie Anesvärd

Andra evenemang

Jag har spelat på pubar och restauranger, midsommarfirande och julbord, St Patrick’s-firande, oktoberfester, invigningar av nya stadsdelar och byggnader, idrottsevenemang, finmiddagar för politiker… Ja, det är väldigt kul att vara trubadur. Man får se och uppleva så mycket! Kontakta mig och berätta om ditt evenemang och vad du önskar.

Med en unik röst och fantastiskt gitarrspel tar han publiken med storm!

Daniel Jonsson

Fler citat & videos

Den absolut bästa trubadur/singer-songwriter jag hört. En riktig stjärna som jag är helt övertygad om kommer stå på betydligt större scener i framtiden!

Martin Wiklander

Vi anlitade Joakim till våran personalfest för Postnord TPL i Norrköping. Jätteduktig kille som kunde en stort urval av låtar från dåtid till nu. Proffsig och bra utrustning, och bastrumman blev pricken över iet! Han fick även med hela publiken vilket var något som vi tyckte var viktigt när vi skulle anlita en trubadur. Kan varmt rekommendera Joakim!!

Johan Källberg

Sjukt duktig på att sjunga samt spela :)! Han lira på min 30 års fest, det va succé! Hatten av 🤠🤠!

Marcus Pilgaard