Bröllop

Grattis till det stundande bröllopet. Kanske funderar ni just nu på hur ni ska få till en lyckad bröllopsfest. Behövs trubadur, band, DJ eller räcker det med Spotify? Ska någon sjunga på vigseln? Och behöver man hyra in mikrofoner och ljud-system för toastmasters och talare? Vi hjälper er att bolla dessa frågor och erbjuder såklart en helhetslösning vi tror ni kommer gilla.

Bröllops-trubaduren Leion

Få saker tycker jag om så mycket som att spela på bröllop. Det är en once-in-a-lifetime-upplevelse för brudparet som jag får vara med och dela. Det är stor ära för mig att få vara med att bidra till att göra dagen så bra som möjligt genom min musik. På bröllop framför jag ofta låtar under vigseln, finstämt och akustiskt, men jag spelar också ofta festmusik på kvällen då jag tar fram min trumma och lägger i högsta party-växeln.

 

Något som varit väldigt uppskattat av mina tidigare bröllops-kunder är också det jag gör däremellan. Jag ser till att det finns högtalare på rätt ställe, trådlösa mikrofoner till talare, att det är lounge-musik i bakgrunden när det passar och att allting fungerar sömlöst smidigt på er dag.

Jag har spelat på bröllop i över 10 år och har sett mängder av olika bröllop – stora och pompösa, små och intima, traditionella, lantliga, borgliga vigslar, kyrkliga vigslar, bröllop på slott och bröllop på brudparets egen bakgård. De är alla fina och jag har lärt mig massor om vad som passar till olika typer av tillställningar. Under åren har jag jobbat fram två olika paket jag erbjuder vid bröllop. Dessa är kvällspaket och heldagspaket.

Heldagspaket

Heldagspaketet är det mest omfattande paketet jag erbjuder vid bröllop. Det är ett väldigt prisvärt och heltäckande paket som har uppskattats av väldigt många brudpar eftersom det täcker alla behov kring musik, ljud, scenljus och närliggande service. Kvällsshowen och vigselspelningen är mina huvudnummer, men eftersom jag ändå är på plats erbjuder jag desto mer som ett mervärde.

Heldagspaketet inkluderar…

Kvällspaket

För att förklara det lite enkelt: kvällspaketet är exakt samma som heldagspaketet fast med   skillnaden att jag inte spelar på vigseln. Detta är därför ett billigare alternativ, eller ett alternativ som passar om till exempel någon av gästerna sjunger på vigseln. En fördel med detta paket är också att jag är färdig för att underhålla till minglet så fort vigseln är avklarad och ni sagt ja till varandra. Jag hoppas vi ses!

Kvällsshow

Båda paket inkluderar Leions kvällsshow.

Till den stadiga bastrumman och det rappa gitarrspelet kan festen börja! Leion skapar ett härligt drag, med hög intensitet och ett dansvänligt sväng. Man kan lätt bli lurad att tro att det är ett band och inte en trubadur som står på scenen.

Den absolut bästa trubadur/singer-songwriter jag hört. En riktig stjärna som jag är helt övertygad om kommer stå på betydligt större scener i framtiden!

Martin Wiklander

Priser, bokning & frågor

För offert och bokning eller för att få svar på övriga frågor kontakta Root Productions.

Kan varmt rekommendera Joakim att spela på bröllop. När vi gifte oss så spelade han två akustiska låtar med endast gitarr och levererade en otrolig känsla och värme. Fantastisk röst! Tack!

Erica Carlsson

Fler citat & videos

Vi anlitade Joakim till våran personalfest för Postnord TPL i Norrköping. Jätteduktig kille som kunde en stort urval av låtar från dåtid till nu. Proffsig och bra utrustning, och bastrumman blev pricken över iet! Han fick även med hela publiken vilket var något som vi tyckte var viktigt när vi skulle anlita en trubadur. Kan varmt rekommendera Joakim!!

Johan Källberg

Sjukt duktig på att sjunga samt spela :)! Han lira på min 30 års fest, det va succé! Hatten av 🤠🤠!

Marcus Pilgaard