Julshow 2022

Vad är receptet på en lyckad firmafest? Vi har inte alla svar, men av erfarenhet vet vi att en bra live-akt som spelar bra och interagerar med publiken kan höja stämningen till skyarna!

”Power-trubaduren” Leion

Till den stadiga bastrumman och det rappa gitarrspelet kan festen börja! Leion skapar ett härligt drag, med hög intensitet och ett dansvänligt sväng. Man kan lätt bli lurad att tro att det är ett band och inte en trubadur som står på scenen. ”Power-trubaduren” var något som en kund myntade, som Leion själv tyckte passade väldigt bra! Ni kan känna er trygga med att er firmafest eller ert event kommer bli riktigt festligt med Leion som underhållare.

Vi anlitade Joakim Leion till våran firmafest och jag kan varmt rekommendera Leion som eran underhållare och trubadur. Han hade förmågan att anpassa musiken efter just våran smak och såg till att stämningen var på topp! Uppskattar verkligen att han spelade sålänge vi bara orkade. Leion är ett självklart alternativ för kommande evenemang!

Josef Elionsson, ES Markentreprenad

Med egna ord…

I över 10 år har jag spelat på kickoffer, fester, konferenser, mingel och andra typer av event för företags personal och kunder. Jag samarbetar också med flertalet event-byråer och konferensanläggningar. Med all min erfarenhet och stora passion för musik, kan ni vara trygga med att jag som trubadur kommer få fart på gästerna och att det blir en rolig kväll! 

 

Repertoaren har garanterat något för alla. Från tidig rock n’ roll till modern house och pop. Däremellan ryms till exempel svensk visa, punk, irländsk folkmusik och hårdrock.

 

Helhetslösningar inklusive ljud & ljus

Allting ingår vad avser ljud och även ljus. Med företaget Root Productions i ryggen leverarar Leion alltid helhetlösningar anpassat efter eventets karaktär och storlek. Ljudsystemet är ert för kvällen och kan användas t.ex för att spela bakgrundsmusik tidigare under kvällen. Givetvis spelas sen härlig festglad musik i högtalarna under Leions pauser. Dessutom ingår trådlösa mikrofoner ni kan använda er av. Leion hjälper er och ser till att det låter bra och lagom högt ut i rummet. Och vem vet, kanske är det också någon som vågar sjunga en sång i mikrofonen senare under kvällen? 

Roliga quiz och tävlingar

Ett roligt musikquiz kan vara en bra feststartare. Givetvis delas pluspoäng ut för klappande, sjungande och spontan dans under quizet. Lugnare quiz med penna och formulär som passar direkt efter middagen. Eller varför inte ett stående quiz där vi utmanar varandra i vem som först kommer på låten och kan sjunga den?

 

 

Quiz och tävlingar kan vara både huvudnumret för kvällen eller en partystartare. Fråga oss gärna för tips om hur ni kan lägga upp kvällen.

 

Priser, bokning & frågor

För offert och bokning eller för att få svar på frågor kontakta Root Productions.

Den absolut bästa trubadur/singer-songwriter jag hört. En riktig stjärna som jag är helt övertygad om kommer stå på betydligt större scener i framtiden!

Martin Wiklander

Fler citat & videos

Vi anlitade Joakim till våran personalfest för Postnord TPL i Norrköping. Jätteduktig kille som kunde en stort urval av låtar från dåtid till nu. Proffsig och bra utrustning, och bastrumman blev pricken över iet! Han fick även med hela publiken vilket var något som vi tyckte var viktigt när vi skulle anlita en trubadur. Kan varmt rekommendera Joakim!!

Johan Källberg

Sjukt duktig på att sjunga samt spela :)! Han lira på min 30 års fest, det va succé! Hatten av 🤠🤠!

Marcus Pilgaard