"Power-Trubaduren"
Leion

Till den stadiga bastrumman och det rappa gitarrspelet kan festen börja! Leion skapar ett härligt drag, med hög intensitet och ett dansvänligt sväng. Man kan lätt bli lurad att tro att det är ett band och inte en trubadur som står på scenen. ”Power-trubaduren” var något som en kund myntade, som Leion själv tyckte passade väldigt bra!

Repertoaren har garanterat något för alla, oavsett smak och ålder. Från tidig rock n’ roll till modern house och pop. Däremellan ryms till exempel svensk visa, punk, irländsk folkmusik och hårdrock.

Tack Joakim, för ditt engagemang på min mans 50-årskalas! 🤩 Du var en klippa på festen och du förgyllde hela kvällen med mycket fin sång, musik och bra quiz. Du har en fantastisk förmåga att få alla i olika åldrar att trivas! 🎵🥂🍾🎶 Vi fick en oförglömlig kväll! ✨

Emma Herou

Den absolut bästa trubadur/singer-songwriter jag hört. En riktig stjärna som jag är helt övertygad om kommer stå på betydligt större scener i framtiden!

Martin Wiklander

Vi anlitade Joakim till våran personalfest för Postnord TPL i Norrköping. Jätteduktig kille som kunde en stort urval av låtar från dåtid till nu. Proffsig och bra utrustning, och bastrumman blev pricken över iet! Han fick även med hela publiken vilket var något som vi tyckte var viktigt när vi skulle anlita en trubadur. Kan varmt rekommendera Joakim!!

Johan Källberg

Sjukt duktig på att sjunga samt spela :)! Han lira på min 30 års fest, det va succé! Hatten av 🤠🤠!

Marcus Pilgaard